Organisatie

Organisatie

Op collectievezorgverzekering.nl worden collectieve zorgverzekeringen met elkaar vergeleken. Het doel van de website is transparante en duidelijke informatie op het gebied van (collectieve) zorgverzekeringen te leveren. Op deze pagina kan je meer informatie vinden over het team achter collectievezorgverzekering.nl, onze werkwijze, contactgegevens en interessante partnerlinks.

Contactgegevens

Vragen en/of opmerkingen? Via ons contactformulier op de website kan je contact met ons opnemen. Omdat wij ons richten op het bieden van informatie met betrekking tot collectieve zorgverzekeringen, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Voor een antwoord op specifieke, persoonlijke vragen kan je hebt beste contact opnemen met de verzekeraar zelf of, in geval je meer inhoudelijke informatie over een zorgverzekering of zorgverzekeraar zoekt, de website van het Zorginstituut Nederland.

Bekijk hier onze contactgegevens

Disclaimer

In onze disclaimer kan je informatie vinden over aansprakelijkheid voor onder meer de eigen content en content van derden waar naar verwezen wordt, alsmede de auteursrechtelijke bescherming van de informatie op de website.

Bekijk hier de disclaimer

Hoe werken wij?

Op collectievezorgverzekering.nl vergelijken wij verschillende (collectieve) zorgverzekeringen met elkaar. Uit deze vergelijking, waarin onder meer premie, dekking en verzekeringsvoorwaarden worden betrokken, stellen wij jaarlijks een top 5 collectieve zorgverzekeringen samen. Daarnaast bieden wij op de website algemene informatie over zorgverzekeringen, informatie gericht op specifieke groepen (collectieven), informatie voor werkgevers/organisaties en bieden wij informatie over collectieve zorgverzekeraars.

Bekijk hier de pagina Hoe werken wij?

Over ons

De wereld van verzekeringen is alles behalve transparant en duidelijk, daar proberen wij op in te spelen. Het doel van collectievezorgverzekering.nl is duidelijke informatie leveren zodat verzekerden een bewuste keuze kunnen maken voor een bepaalde (collectieve) verzekering na vergelijking van de diverse opties. Wij maken geen onderdeel uit van een zorgverzekeraar, op onze website wordt doorverwezen naar zorgverzekeraars die, na vergelijking, met interessante collectiviteitskorting en verzekeringsvoorwaarden uit de bus zijn gekomen.

Lees hier meer over ons

Partner links

Op zoek naar informatie die verband houdt met de informatie die wij op collectievezorgverzekering.nl aanbieden? Op onze pagina met handige partner links verwijzen wij naar partnerwebsites met interessante informatie. De informatie loopt uiteen van therapieën, aandoeningen tot verzekeringen.

Bekijk hier onze partnerlinks

Privacy

Op deze pagina vind je meer informatie over het privacybeleid van collectievezorgverzekering.nl. Informatie met betrekking tot persoonlijke gegevens van websitebezoekers worden conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Wij verkopen dan ook geen persoonlijke gegevens door aan derde partijen en gebruiken bepaalde informatie, zoals emailadressen, dan ook alleen voor het verspreiden van onze eigen informatie (middels nieuwsbrieven).

Bekijk hier ons beleid met betrekking tot de privacy