Niet-rokers

Zorgverzekering niet-rokers

Een zorgverzekering afsluiten samen met een grote groep gelijkgestemden en daardoor profiteren van interessante kortingen… met de rookvrijpolis kan het. Dit collectief is door de gepassioneerde duurzame ondernemers Niko Koffeman en Ruud Koornstra opgericht voor iedereen die vanuit principes en een gezonde levensstijl niet rookt. Je leest op deze pagina meer informatie over het collectief en de mogelijkheden om deze collectieve zorgverzekering af te sluiten.

Een collectief voor niet-rokers

De Nederlandse rookvrijpolis is het eerste collectief ter wereld dat speciaal is opgericht voor niet-rokers. Vanwege deze bewuste levensstijl kun je via het collectief gebruik maken van voordelen op de zorgverzekering. Iedereen is bij het collectief welkom. Ook wanneer je van plan bent om te stoppen met roken is deze verzekering een goede keuze, want je kunt extra vergoedingen voor hulp bij het stoppen met roken krijgen.

Krijg korting op een zorgverzekering

Als lid van een collectief krijg je korting op bestaande zorgverzekeringen. Via de rookvrijpolis kun je zowel een basiszorgverzekering als een gewenst aanvullend pakket met korting afsluiten. Er is momenteel een zorgverzekeraar die afspraken heeft gemaakt, namelijk Delta Lloyd. Als niet roker heb je  de keuze uit twee polissen die je met korting kunt afsluiten. Ook leuk, als lid van het collectief help je automatisch de Stichting Preventiepolis. Deze stichting zet zich in voor duurzaamheid rondom gezondheidspreventie. Als je naast het basispakket ook een aanvullend pakket via het collectief afsluit, dan kun je gebruikmaken van een aantal interessante extra`s, zoals:

Rookvrijpolis Delta Lloyd

De rookvrijpolis van Delta Lloyd is een restitutiepolis waarmee je bij iedere zorgverlener terecht komt. Nadat je de kosten van de behandeling hebt voorgeschoten, kun je deze declareren bij de zorgverzekeraar. Via dit collectief krijg je de volgende kortingen:

  • 8,5 procent korting op de normale Delta Lloyd basisverzekering
  • 20 procent op de Delta Lloyd aanvullende- en tandartsverzekering
  • Bij betaling van de jaarpremie in een keer nog een extra korting van 2 procent

Met deze zorgverzekering van Delta Lloyd profiteer je daarnaast van de volgende extra`s:

  • Kortingen op diverse sportcentra, sauna`s, reisvaccinaties en aankopen bij Eye Wish Groeneveld
  • Gratis hulp van verpleegkundigen via de Delta Lloyd Gezondheidslijn
  • Je kunt de aanvullende verzekeringen één extra keer per jaar gratis wijzigingen, bijvoorbeeld bij zwangerschap
  • Gratis een second opinion van een buitenlandse arts bij twijfel
  • Een extra vergoeding voor luxe verpleging in een ziekenhuis